دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
غلامعلی صفایی بوشهری

امام جمعه بوشهر بر حضور جدی فرهنگی حوزه در جغرافیای ملی و بین‌المللی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر جهان استکبار و تهاجم فرهنگی در اندیشی دگردیسی افکار و بنیان های فکری مردم جامعه به ویژه مردم ایران است و به دنبال آن است مردم بر قطاری بنشینند که ایستگاه آن دوری از دین و دیانت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر پیش از ظهر امروز در اجلاسیه جامعه مدرسین و علمای بلاد به صورت ارتباط ویدئو کنفرانسی، گفت: انقلاب و نظام اسلامی برای حفظ، ارتقا و مرجعیت حوزه‌های علمیه یک فرصت بی‌بدیل در طول تاریخ حوزه‌های علمیه بوده است.

وی افزود: وقتی انسان تاریخ حیات مدارس علمیه را در کشور عراق بررسی می‌کند می‌بیند همه اینها به خاطر نداشتن یک بستر حیات بخش و بالنده از بین رفتند، همچون حوزه علمیه نجف، کربلا، بغداد و سامرا با آن همه شوکت به خاطر فشار استعماری و استبدادی که هم از بیرون و هم از درون بر آنها روا داشته شد از بین رفتند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: نظام مقدس اسلامی ایران به عنوان مهمترین پشتیبان حوزه چنان عظمتی به حوزه‌های اسلامی داده که بستر برای ارتقای سطح علمی و مرجعیت عملی حوزه را در فضای ملی و فرا ملی فراهم کرده و همه حوزه‌های علمیه باید قدردان نظام باشند.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری گفت: نگاه ثنویت بین حوزه و حکومت و سکولار کردن حوزه بزرگترین ضربه به خود حوزه و تضعیف اسلام و مسلمین و انقلاب است.

رئیس شورای حوزه علمیه استان بوشهر ابراز داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بنیان و اساس آن حوزه‌های علمیه هستند، به همین جهت حوزه طراز انقلاب و حوزه‌ای که اساس آن برای تعالی نظام هست یک ضرورت است. در حال حاضر که فضای عمومی و بین‌المللی را رصد می‌کنیم می‌بینیم که حوزه هست که ریشه بالنده نظام می‌باشد.

وی ادامه داد: همگان باید تلاش کنیم که حوزه علمیه در طراز انقلاب اسلامی و نگاهمان فرا زمان باشد و طوری برنامه‌ریزی کنیم که ۱۵ سال از زمان جلوتر باشیم.

امام جمعه بوشهر بر حضور جدی فرهنگی حوزه علمیه در جغرافیای ملی و بین‌المللی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر جهان استکبار و تهاجم فرهنگی در اندیشی دگردیسی افکار و بنیان‌های فکری مردم جامعه به ویژه مردم ایران است و به دنبال آن است مردم بر قطاری بنشینند که ایستگاه آن دوری از دین و دیانت است؛ باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی دقیق آمایشی فرهنگی داشت که جلوتر از زمان حرکت کنیم و حوزه‌های علمیه حضوری جدی و اصیل در عرصه‌های فرهنگی داشته باشند و به خاطر همین مسائل اقتصادی که جدی هم هست و اولویت دارد نباید کارهای فرهنگی را رها کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری بر تعمیق عرصه‌های دانشی حوزه در کنار توسعه رشته‌ها تاکید کرد و گفت: نباید نگاهمان بر تعمیق علوم پایه و فقه تضعیف شود و بلکه به شدت در این عرصه تلاش کنیم و با پژوهش‌های عمیق، فقهی که در شرایط کنونی لازم است را احیا کنیم.

انتهای پیام /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha